Året rinder ud og det er tid til at se tilbage på de største blogsuccesser. Det er altid skægt at kigge tilbage. Hvad var I mon allermest vilde med i 2017?

Bloggen er meget velbesøgt og det var den også i 2017. Det er SÅ dejligt at du så trofast bruger bloggen. Tallene viser, at halvdelen af jer der bruger bloggen, vender tilbage igen og det er jeg bare rigtigt glad for.

I 2017 har der været over 6 mio. sidevisninger. Der har været 2.3 mio besøg af 1.2 mio. forskellige besøgende. Månedligt er der ca. 230.000 besøg og det er jeg er jeg ovenud begejstret for. Vildt!

 

På bloggens side på Facebook, går det også strygende.

Snart runder vi 20.000 følgere på siden. Vildt. Dejligt. Det er en herlig og fornøjelig klub, hvor der bliver kommenteret og liket og delt hverdagslykke i forskellige afskygninger. Vil du følge glimt af min hverdag, med mad, brød og kager og også komme en tur med om bag facaden i ny og næ, så stik forbi og like siden lige her🙂

Hvad var I allermest vilde med i 2017?

På en blog er der store sæsonudsving i hvad der er populært. Til jul er det and og flæskesteg og i maj/juni rabarbercrumble. Nedenfor kommer der en top 10 over årets mest populære opskrifter – fordelt over året samlet set.

Måske du kan finde ny inspiration? Måske der er opskrifter du ikke har besøgt før? Det håber jeg da 🙂

  1. Verdens bedste chokoladekage – nem, svampet og lækker 

157.000 gange er opskriften blevet vist i 2017. Vildt! Men chokoladekagen ER altså også bare lækker. Den er nem at lave og svampet og skøn. Uhm På Facebook er kagen også populær, med næsten 4000 likes.

Denne chokoladekage er vist blevet en af de helt store kageklassikere på bloggen – prøv den, en dag du skal bage kage til mange eller have en kage med på tur. Et hit 🙂

Verdens bedste chokoladekage i bradepande - opskrift
Verdens bedste chokoladekage - nem, svampet og lækker
Se opskriften her

2) Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk:

Disse flødekarameller er også et af bloggens store hits og særligt i 2017 var karamellerne populære. I julemåneden boomede opskriften helt vildt. Opskriften blev vist ialt 116.000 gange i 2017 – og på Facebook blev opskriften også delt i vildskab.

Karamellerne er lavet med kondenseret mælk og de er rigtigt nemme at lave. Kig forbi opskriften – hvis du er en lækkersulten slikmund 🙂

Karameller med kondenseret mælk - opskrift
Verdens bedste flødekarameller med kondenseret mælk
Se opskriften her

3) Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær:

113.000 gange blev denne opskrift vist i 2017 og især i julemåneden var den et hit, hvilket jo nok ikke kommer bag på dig.

Flæskesteg med sprøde svær er en klassiker og gode tips til hvordan sværene bliver sprøde, er altid et hit. Flæskesteg kan vi spise hele året rundt – serveret til olieristede kartofler, i flæskestegssandwich eller med brun sauce, rødkål og kartofler. Uhm <3

Flæskesteg med sprød svær - opskrift
En langtidsstegt flæskesteg bliver mør og lækker 
Se opskriften her
Langtidsstegt flæskesteg

4) Saftig ovnstegt kyllingefilet i baconsvøb med pommes frites:

På bloggen finder du en masse nemme hverdagsretter, bl.a. disse lækre kyllingefiletter i baconsvøb med pommes frites. Forberedelserne tager få minutter og retten kræver kun få ingredienser.

I 2017 blev opskriften vist imponerende 89.000 gange.  Vildt nok, men den er altså også et hit, så kig du roligt forbi 🙂

Kyllingefilet i baconsvøb - med ovnkartofler
Saftige kyllingeschnitzler i baconsvøb serveret med ovnbagt grønt, olieristede kartofler og majs
Se opskriften her
Kyllingefilet i baconsvøb - med ovnkartofler

5) Rabarbercrumble med mandler, marcipan og flødeskum 

88.000 gange blev denne opskrift vist og når man tænker på, at det jo ikke er rabarbersæson hele året, er det jo faktisk ret vildt.

Crumblen er overdådigt skøn og rigtig nem at lave. På Facebook er den røget helt til tops, med over 45.000 vilde likes. Det er jo komplet vildt. Crumblen der gik viralt.

Måske du skulle tjekke din fryser, om du har rabarber til at trylle en portion? Det kunne være lækkert! Jeg kan slet ikke vente på at det bliver rabarbersæson igen. Åh – giv mig sommer….NU! 🙂

Rabarbercrumble - den bedste crumble opskrift
Prøv bloggens mest populære rabarbercrumble med mandler og, marcipan
Se opskriften her

6) Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde

På Facebook er denne opskrift også strøget helt til tops med over 22.000 likes. Når jeg forestiller mig 22.000 mennesker i en flok, er det jo totalt vildt. Opskriften blev i 2017 vist 77.000 gange  – imponerende så mange der har spist paprikagryde til aftensmad.

Prøv du den bare – det er en totalt vinder-opskrift og alle du serverer retten for, vil elske den. Paprikagryden er fyldt med lutter gode sager. Uhm <3

Paprikagryde - klassisk mørbradgryde opskrift
Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde. En nem og lækker ret
Se opskriften her
Paprikagryde - klassisk mørbradgryde opskrift

7) Svampet og syrlig citronkage – værtens bedste!

Der er intet der stikker en hjemmelavet citronmåne og i 2017 blev denne opskrift vist 73.000 gange. Citronkage er et året rundt og alle vil elske kagen, både store og små. Kagen er forfriskende lækker og på Facebook er den også et hit.

Hvis du ikke har prøvet kagen, skulle du da næsten give den et forsøg?

Citronkage - svampet og lækker. Nem opskrift
Lækker svampet syrlig citronkage med sød glasur og revet citron
Se opskriften her

8) Lækre bagte rodfrugter – med sennep, timian og honning:

Nu er det jo heldigvis ikke kun kage, steg og fløderetter der er populære på bloggen. Disse bagte rodfrugter er et totalt scoop og mon ikke det er den lækre marinade med sennep, timian og honning der gør det? U

nderskønne rodfrugter – prøv du endelig en portion. Rodfrugter er gode at servere året rundt. Opskriften finder du lige her. I 2017 er den blev vist 60.000 gange og du skal også være så velkommen 🙂

Bagte rodfrugter i ovn med honning & sennep
Ovnbagte rodfrugter smager skønt og er meget nemme at lave
Se opskriften her

9) Gullash – langsommelig, sammenkogt simregryde:

Simreretter er populære altid – og faktisk året rundt. Langsommelige retter er blevet et hit – comfort-food – hvor der bliver kræset med råvarerne og hvor retterne passer sig selv og simrer sig møre og lækre over lang tid. 56.000 gange er denne opskrift blevet vist og kig da endelig forbi. Måske du er så heldig at have juleferie nu?

Ferietid om vinteren er oplagt simretid – hvis du spørger mig, så spring du roligt på en portion gullash 🙂

Gullash opskrift - klassisk mormor simremad
Gullash - en klassisk simreret
Se opskriften her

10) Sprød saftig kylling på grill – med roterende grillspyd:

Man kan grille hele året og det vidner denne opskrift vist om. 51.000 gange er denne opskrift blevet vist. Jeg har en Weber-gasgrill med et roterende grillspyd til og vi har prøvet at grille kyllinger flere gange – det er altid et hit.

Hvis du har lyst til at servere en grillkylling – der smager som en ÆGTE grillkylling, så kig med her.

Jeg skal lige minde mig selv om, at JO man kan godt grille om vinteren også og det er SKØNT at stå i mørket og snuse de gode og sommerlige grilldufte. Det er klart sjovest at grille om sommeren, synes jeg, når familien sidder klar og venter forventningsfuldt på terrassen.

Vi glæder os til sommer, men foreløbigt kunne vi jo lege sommer med at grille en kylling måske?

Kylling på grill rotisserie - saftig grillkylling
Sprød og saftig kylling på grill - med roterende grillspyd
Se opskriften her

Sådan så top 10-listen ud for 2017. En god blanding af kager, nem hverdagsmad, simreretter og en enkelt grøntsagsret.

Hvad mon 2018 vil bringe?

Jeg glæder mig til at skrive en masse nye opskrifter til dig. Spændende, om der vil komme nye hits iblandt?

Her på randen til det nye år, vil jeg gerne sige dig der læser med her et kæmpe stort TAK for 2017.

Tak for søde hilsner, kliks, likes og søde kommentarer.

Det er DIG der er mit brændstof – står du i ryggen af mig, er jeg klar. Vi nupper da lige et år mere, gør vi ikke? 🙂

Kærlige nytårshilsner

til dig fra mig 🙂


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens næsten 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3000 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.