Deep pan pizza i bradepande. Her får du opskriften på en nem æltefri pizzadej, der ikke skal rulles ud.

Hvis du følger bloggen trofast, vil du vide at jeg er særligt fan af særligt nem pizzadej.
Med årene har jeg udviklet på en rigtig god og nem pizza opskrift. Her skal dejen bare smøres på bagepladen.
Dejen skal slet ikke æltes eller rulles ud – det er super nemt. Min dej fyldte en bradepande. Foretrækker du tyndere pizzaer, så smører du bare dejen tyndere ud på 2 bageplader. Voila, så har du to pludselig to pizzabunde.

Her i huset kan vi godt lide en pizzabund der er lidt grov og tyk i det.
Jeg brugte havregryn i dejen, men du kan sagtens også bare bruge andet groft mel efter eget valg.
Dagens pizzaer blev derfor deep pan pizzaer med havregryn i dejen og med bacon og mozzarella som fyld.
Du kan sagtens bruge andet fyld – det kunne være pepperoni, skinke, oksekød, kyllinge i tern. Put også gerne løg eller champignon på din pizza.
Pizzaerne var særligt hurtige at lave. Dejen kan du røre på få minutter og så kan du lade den speedhæve i ovnen. Det kan man nemlig godt med gærdeje.
Opskriften på den lækre pizza er rigtig nem og du får den lige her. Få inspiration til flere nemme opskrifter på pizza nederst i dette indlæg.
Deep pan pizza i bradepande med bacon og mozzarella – nem opskrift

Ingredienser
Pizzadej:
- 7½ dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 2 tsk sukker
- 1 spsk citronsaft
- 450 gram hvedemel ca. 7½ dl gerne Manitobamel eller durummel
- 150 gram havregryn ca. 5 dl kan erstattes af anden grovere meltype
- ½ tsk salt
- evt. 1 løg i skiver rødløg eller alm. løg
Hvidløgsolie
- ½-1 dl olie raps- eller solsikkeolie
- 3-5 fed hvidløg
- 1 spsk oregano tørret eller frisk
- salt/hvidløgspeber
Pizzafyld:
- 400 gram mozzarellaost . ca, Jeg brugte 3 kugler. Du kan nøjes med mindre eller bruge anden ost
- 100 gram bacon - i tern eller smalle strimler gerne mere
Sådan gør du
Pizzadej:
- Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt sukker og citronsaft. Rør havregryn ud i væsken

- Tilsæt hvedemel og salt

- Rør dejen - konsistensen skal være som havregrød. Beklæd en bradepande med bagepapir og smør nu dejen ud herpå med en dejskraber.

- Hvis du ønsker en deep pan pizza, så brug en bageplade, hvis du ønsker tyndere pizzaer, så smør dejen ud på 2 bradepander. Lad evt. dejen lynhæve i ovnen på 30 grader i ca. 20 minutter eller på køkkenbordet i stuetemperatur i 30 minutter

Hvidløgsolie og pizzafyld:
- Rør hvidløgsolien sammen, imens pizzaen hæver Gør pizzafyldet klar. Klip bacon i smalle strimler og skær mozzarellaost i tern. Når pizzabunden er færdighævet, så tag den ud af ovnen og skru temperaturen op på 225 grader varmluft

- Dryp hvidløgsolien på pizzabunden, uden at trykke for meget på dejen. Træk evt. olien på med en dejskraber

- Fordel pizzafyldet på pizzaen

- Når ovnen er 225 grader varm, varmluft, så sæt pizzaen i ovnen og bag den nu ca. 20-25 minutter eller til den er gylden og sprød Hold øje med den de sidste minutter.

- Klip pizzaen i stykker før servering og servér gerne med grøn salat

Noter
Hvis du ønsker en deep pan pizza, så brug en bageplade, hvis du ønsker tyndere pizzaer, så smør dejen ud på 2 bradepander
Fryseegnede. Pizzafyldet kan sagtens varieres. Hvidløgsolien kan erstattes med pizzasauce.Sprøde lækre deep pan pizzaer, der er lynhurtige at lave. Prøv disse med bacon og mozzarella
Halløj hvor smagte de deep pan pizzaer bare godt!
Dagens pizzafyld blev med bacon og mozzarella var et hit. Vi havde lige en masse mozzarella i køleskabet der skulle bruges.
Måske du synes 3 kugler er lidt rigeligt, men det smagte altså bare super godt især i kombination med bacon. Du kan sagtens nøjes med mindre eller bruge anden ost.
Løg i skiver på toppen, ville have smagt godt, men måske du foretrækker noget helt andet fyld?
Tynde kartoffelskiver måske? Prøv også denne nemme lækre kartoffelpizza med mozzarella, løg og rosmarin. Uhm den er også god. 
Det er bare super smart at dejen bare skal smøres på bagepladen og den gode hvidløgsolie på toppen, er altså bare et hit.
Du kan også smøre en god pizzasauce på i stedet. Få opskrift her.

De lækre deep pan pizzaer spiste vi som nem aftensmad med en grøn salat til. Vi var så heldige, at der var pizza nok til 2 dage og pizza til madpakken også.
Deep pan pizzaerne vil være perfekte at servere til en børnefødselsdag, på et buffetbord, som et lækkert madbrød eller til en havefest i det fri. 
Kan I ikke spise al pizzaen, så kan den sagtens fryses til senere brug. Lun bare stykkerne i ovn/ airfryer efter optøning. Så smart og nemt til madpakken også.
Prøv også disse pizza boller. De er også et hit i madpakken.
Spring du bare på en portion af disse lækre deep pan pizzaer. Jeg er sikker på de også bliver et hit hjemme hos dig.
Få flere opskrifter på nemme pizzaer her:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.










Kan selve dejen fryses inden den bages? – det ser vildt spændende ud, glæder mig allerede
Genialt!!
Den opskrift adopterer jeg lige, for jeg har jo en pizza-elskende mand:-)