Deep pan pizza i bradepande. Her får du opskriften på en nem æltefri pizzadej, der ikke skal rulles ud.

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Hvis du følger bloggen trofast, vil du vide at jeg er særligt fan af særligt nem pizzadej.

Med årene har jeg udviklet på en rigtig god og nem pizza opskrift. Her skal dejen bare smøres på bagepladen.

Dejen skal slet ikke æltes eller rulles ud – det er super nemt. Min dej fyldte en bradepande. Foretrækker du tyndere pizzaer, så smører du bare dejen tyndere ud på 2 bageplader.  Voila, så har du to pludselig to pizzabunde.
Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Her i huset kan vi godt lide en pizzabund der er lidt grov og tyk i det.

Jeg brugte havregryn i dejen, men du kan sagtens også bare bruge andet groft mel efter eget valg.

Dagens pizzaer blev derfor deep pan pizzaer med havregryn i dejen og med bacon og mozzarella som fyld.

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Du kan sagtens bruge andet fyld – det kunne være pepperoni, skinke, oksekød, kyllinge i tern. Put også gerne løg eller champignon på din pizza.

Pizzaerne var særligt hurtige at lave. Dejen kan du røre på få minutter og så kan du lade den speedhæve i ovnen. Det kan man nemlig godt med gærdeje.

Opskriften på den lækre pizza er rigtig nem og du får den lige her. Få inspiration til flere nemme opskrifter på pizza nederst i dette indlæg.Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Deep pan pizza i bradepande med bacon og mozzarella – nem opskrift

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
Nem og lækker bradepandepizza med bacon og mozzarella
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 1 time
Samlet tid: 1 time 20 minutter
Ret: Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

Pizzadej:

  • dl lunkent vand
  • 25 gram gær
  • 2 tsk sukker
  • 1 spsk citronsaft
  • 450 gram hvedemel ca. 7½ dl gerne Manitobamel eller durummel
  • 150 gram havregryn ca. 5 dl kan erstattes af anden grovere meltype
  • ½ tsk salt
  • evt. 1 løg i skiver rødløg eller alm. løg

Hvidløgsolie

  • ½-1 dl olie raps- eller solsikkeolie
  • 3-5 fed hvidløg
  • 1 spsk oregano tørret eller frisk
  • salt/hvidløgspeber

Pizzafyld:

  • 400 gram mozzarellaost . ca, Jeg brugte 3 kugler. Du kan nøjes med mindre eller bruge anden ost
  • 100 gram bacon - i tern eller smalle strimler gerne mere

Sådan gør du

Pizzadej:

  • Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt sukker og citronsaft. Rør havregryn ud i væsken
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
  • Tilsæt hvedemel og salt
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
  • Rør dejen - konsistensen skal være som havregrød. Beklæd en bradepande med bagepapir og smør nu dejen ud herpå med en dejskraber.
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
  • Hvis du ønsker en deep pan pizza, så brug en bageplade, hvis du ønsker tyndere pizzaer, så smør dejen ud på 2 bradepander. Lad evt. dejen lynhæve i ovnen på 30 grader i ca. 20 minutter eller på køkkenbordet i stuetemperatur i 30 minutter
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Hvidløgsolie og pizzafyld:

  • Rør hvidløgsolien sammen, imens pizzaen hæver Gør pizzafyldet klar. Klip bacon i smalle strimler og skær mozzarellaost i tern. Når pizzabunden er færdighævet, så tag den ud af ovnen og skru temperaturen op på 225 grader varmluft
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
  • Dryp hvidløgsolien på pizzabunden, uden at trykke for meget på dejen. Træk evt. olien på med en dejskraber
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
  • Fordel pizzafyldet på pizzaen
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
  • Når ovnen er 225 grader varm, varmluft, så sæt pizzaen i ovnen og bag den nu ca. 20-25 minutter eller til den er gylden og sprød Hold øje med den de sidste minutter.
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
  • Klip pizzaen i stykker før servering og servér gerne med grøn salat
    Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Noter

Hvis du ønsker en deep pan pizza, så brug en bageplade, hvis du ønsker tyndere pizzaer, så smør dejen ud på 2 bradepander
Fryseegnede. Pizzafyldet kan sagtens varieres. Hvidløgsolien kan erstattes med pizzasauce.
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Sprøde lækre deep pan pizzaer, der er lynhurtige at lave. Prøv disse med bacon og mozzarella

Halløj hvor smagte de deep pan pizzaer bare godt!

Dagens pizzafyld blev med bacon og mozzarella var et hit. Vi havde lige en masse mozzarella i køleskabet der skulle bruges.

Måske du synes 3 kugler er lidt rigeligt, men det smagte altså bare super godt især i kombination med bacon. Du kan sagtens nøjes med mindre eller bruge anden ost.

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift Løg i skiver på toppen, ville have smagt godt, men måske du foretrækker noget helt andet fyld?

Tynde kartoffelskiver måske? Prøv også denne nemme lækre kartoffelpizza med mozzarella, løg og rosmarin.  Uhm den er også god. Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Det er bare super smart at dejen bare skal smøres på bagepladen og den gode hvidløgsolie på toppen, er altså bare et hit.

Du kan også smøre en god pizzasauce på i stedet. Få opskrift her. 
Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

De lækre deep pan pizzaer spiste vi som nem aftensmad med en grøn salat til. Vi var så heldige, at der var pizza nok til 2 dage og pizza til madpakken også.

Deep pan pizzaerne vil være perfekte at servere til en børnefødselsdag, på et buffetbord, som et lækkert madbrød eller til en havefest i det fri. Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Kan I ikke spise al pizzaen, så kan den sagtens fryses til senere brug. Lun bare stykkerne i ovn/ airfryer efter optøning. Så smart og nemt til madpakken også.

Prøv også disse pizza boller. De er også et hit i madpakken.

Spring du bare på en portion af disse lækre deep pan pizzaer. Jeg er sikker på de også bliver et hit hjemme hos dig.

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

Få flere opskrifter på nemme pizzaer her:

1.

Pizzadej uden æltning - nem pizza opskrift
Nemme pizzaer af pizzadej der ikke skal æltes eller udrulles
Se opskriften her
Pizzadej uden æltning - nem og lækker pizza

2.

Pizza med skinke & ost - nem pizzadej
Nemme sprøde lækre pizzaer
Se opskriften her
Pizza med skinke & tomat - nem pizzadej

3.

Pizza med rugmel - nem opskrift med bacon
Pizza - nem, sprød og lækker. Med rugmel, løg og bacon
Se opskriften her
Pizza - nem, sprød og lækker med rugmel, løg og bacon

4.

Pizza med havregryn - nem grov pizzadej
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer
Se opskriften her
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer

5.

Kartoffel pizza med havregryn - nem opskrift
Kartoffelpizza med havregryn og durummel - nem og lækker
Se opskriften her

6.

Pizza med oksekød, bacon & løg nem opskrift
Nemme hurtige pizzaer med oksekød, bacon og løg
Se opskriften her
Pizza med oksekød, bacon & løg nem opskrift

7.

Pizza med pesto, kylling, løg og bacon - nem
Grove pizzaer med chilipesto, flødeost, kyllingebryst, bacon, peberfrugt og løg
Se opskriften her
Lækker grov pizza med kyllingebryst, chilipesto og bacon

8.

Kartoffelpizza i airfryer - nem opskrift
Nem pizza tilberedt i airfryer
Se opskriften her
Pizza i airfryer - nem kartoffelpizza opskrift

9.

Pizzaboller - nem foccacia pizza til madpakken
Nemme pizza boller med pepperoni og mozzarella
Se opskriften her
Pizzaboller - nem foccacia pizza til madpakken

10.

Pizza foccacia - deep pan med hvidløg, skinke & tomat
Lækre bløde deep pan pizzaer med hvidløg, skinke, tomat og ost
Se opskriften her
Pizza deep pan med hvidløg, skinke & tomat


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens over 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3500 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.