Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder

 • Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Brændende kærlighed kunne godt gå hen og blive min nye….brændende kærlighed.

Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder

Sikke da en lækker fornem ret, der kan trylles på ingen tid en hverdagsdag. Retten er også nem at købe ind til, faktisk skal du kun bruge 3 ingredienser + kartoffelmos. Så nemt og lækkert.

Familien på 4 godkendte alle retten herhjemme, selvom der var lidt brok fra familiens ikke helt så omstillings-parate medlemmer “Man putter da ikke gulerødder i brændende kærlighed??” Jo man gør, hvis man er mig. Jeg ville få KVALME, hvis retten kun bestod af bacon og løg. Gulerødder giver fylde, fibre og forstyrrer ikke smagen, fordi gulerødder i sig selv er så smagsneutrale.

Retten blev godkendt i familien. Der var jubelscener og fadene blev tømt. Vi har vist opfundet en ny familiens favorit hér 🙂

Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder

Her kommer opskriften på

Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder:

Du skal bruge: (4 pers.)

400 gram bacon i tern (det er jo store sultne teenagere jeg har)

2 store løg i tern

5 store gulerødder i tern

Tilbehør: Kartoffelmos.

That’s it. Nemt ikke?

Sådan laver du Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder:

 • Svits bacon i tern
 • Svits løg sammen med baconen, til løgene er klare.
 • Svits gulerodstern sammen med. Læg evt. låg på panden og lad blandingen simre lidt til du har lavet kartoffelmos.
 • Lav kartoffelmosen selv, eller brug to-minutters-kartoffelmospulver som jeg. Det er komplet urealistisk for mig at nå at lave kartoffelmos fra bunden på en hverdag. Håber du er knap så tidspresset som jeg?

Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder

Det var dog den NEMMESTE ret og samtidigt også den lækreste. Mine børn ELSKER bacon så meget at de kunne spise 3 pakker stegt på panden uden at blinke. Uden noget til. Det er derfor min baconportion til dagens ret var så rimeligt stor. Reducér gerne, hvis I er knap så baconforslugne hjemme hos jer 🙂

Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødderDet var altså genialt at tilsætte gulerodstern, selvom det var nogle store grove stykker jeg fik skåret. Min skulder driller stadig, og det absolut sværeste for mig er at skære løg og gulerødder. Jeg er fint med  gulerøddernes udseende, omstændighederne taget i betragtning.

DSC_2002

Familien var også begejstrede for dagens lidt sundere udgave af Brændende kærlighed. Lige pludselig bliver man propmæt og det er altså en anden mæthed man opnår, når det også er grøntsager der fylder i maven.

DSC_2003Jeg kan anbefale dagens Brændende kærlighed med løg, bacon og gulerødder som en særligt nem og lækker hverdagsret der kan laves i en håndvending en særligt fortravlet dag.

Tjuhej for en torsdagsmenu 🙂

Brændende kærlighed med bacon, løg og gulerødder

Jo en sidste ting. Nogen i familien syntes der hørte rødbeder til, til den brændende kærlighed. Jeg synes måske det smagte lidt spøjst, men godt. Hvad synes du? Hvad er der tradition for i din familie?

DSC_2018

Og hvad går jeg så ellers og får tiden til at gå med?

Jeg arbejder på livet løs, fra tidligt til sent. Jeg ELSKER det! Jeg er begyndt at cykle igen og får så meget god overskudsenergi af det. Fantastisk! Min arm sidder lidt stift på cykelstyret, for skulderen driller fortsat, men jeg er lykkelig og glad som jeg sidder dér på min cykel 🙂

I mit arbejdsliv arbejder jeg med superspændende opgaver. Jeg skriver i denne uge på Twitter og Facebook for Biblioteksvagten, bibliotekernes online spørgetjeneste. Her kan du se lidt af det jeg har lavet i dag . Superfedt at formidle på nye platforme!

Jeg har gode udlånsvagter og skriver også artikler til mit biblioteks hjemmeside f.eks. denne om Steppeulvene og hippiekultur. Jeg får så meget god energi af mit arbejde, mine arbejdsopgaver og samværet med mine kolleger. Det er fantastisk at være så glad for sit arbejde, at at den månedlige indtjening faktisk kun er en sidegevinst.

Positive torsdagshilsner fra mig til dig – jeg håber også du er glad og lykkelig – dér hvor du er? 🙂

 


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Skriv en kommentar

  Tilmeld mig notifikationer  
Underret mig om
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer