Ostebrød med pesto. Her får du opskriften på lækre gratinerede brød med ost tilberedt i ovnen.
Smart og lækkert stop madspilds tip, hvor du kan få brugt en rest brød.
Knasende sprøde madbrød af en brødrest.
Når du bruger en brødrest, bliver retten ekstra nem og billig at lave. Du kan nemlig sagtens bruge brød og selvom det skulle være lidt tørt.
Du kan jo selvfølgelig også sagtens bruge nyindkøbte franskbrød eller flutes til ostebrødene, hvis du ikke lige har en rest.Vi lavede forleden et grydebagt brød og da brødet ikke er så godt dagen derpå, var det oplagt at lave hurtige madbrød.
Det er en genial måde at få brugt en smule halvtrist brød på og brødene er lynende hurtige at lave…og så bliver de fantastisk lækre.
Ostebrødene smager SÅ godt og jeg har glædet mig meget til at dele opskriften med dig. Du får den lige her
Ostebrød med pesto gratinerede i ovn. Nem opskrift med brødrest
Ingredienser
- 140 gram pesto ca. eller mere, afhængigt af hvor stor din portion er. Al slags pesto kan bruges
- 200 gram revet ost - gerne chiliost eller almindeligt revet ost.
- 6-8 skiver brød påregn 2 skiver pr. person
- Olie til pensling.
Sådan gør du
- Pensl brødene med lidt olie og smør herefter pesto på.
- Drys ost på, på toppen.
- Gratinér brødene i ovnen 10-15 minutter v. 175 grader varmluft. Måske lidt længere tid. Hold godt øje med osten.
- Osten skal smelte og blive gylden og "gratineret"
- Servér straks
Noter
Gratineret brød med ost og pesto – klar efter få minutter i ovn
Se lige hvor lækre de ser ud. Knasende sprøde og så smager de bare mega-godt. Sådan et fad bliver hurtigt tømt, kan du tro 🙂
Skønne ostebrød med pesto – gratinerede i ovn. <3
Servér de lækre ostebrød som tilbehør til en god lasagne, en god pastasovs eller suppe måske? Find en masse gode opskrifter på suppe lige her.
1.
2.
Brødene kan også sagtens spises som de er, serveret på en gæstebuffet eller til studentergildet måske?
Mine børn ville også elske at få dem frokost – med garanti. 🙂
Jeg overdænger dig med fotos af de lækre madbrød hér, men jeg svælger og dvæler ved hvert eneste og kan ikke vælge! 🙂
Uhm! Nemme og lækre madbrød.
De får hermed min allerbedste anbefaling! Dem kan du roligt kaste dig ud i 🙂
Jeg har tidligere skrevet om hvidløgscroutoner, bruschetta med tomat, rugbrødschips og forskellige andre forslag til at få brugt en brødrest på.
Det er genialt og en lækker måde at stoppe madspild på.
Få inspiration til flere lækre opskrifter hvor du kan få brugt en rest brød her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Nøøøj, hvor ser de gode ud. Jeg elsker kombinationen af pesto og smeltet ost, så de her brød skal absolut på to-do listen. Notmalt bruger jeg brødrester til hvidløgsbrød, så det her er da lidt nyt 🙂
Mange hilsner fra
Anne.
De ser altså også gode ud! Har ikke prøvet at lave lune madbrød, hvor ost og pesto er kombineret – kun versioner, hvor der enten er det ene eller det andet. Må prøves på et tidspunkt 🙂